Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові відбувся «круглий стіл» «Ґендерні проблеми чоловіків»

В Харкові відбувся «круглий стіл» «Ґендерні проблеми чоловіків»

5 листопада напередодні Всесвітнього Дня чоловіків, Головним управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у партнерстві із Харківською національною академією міського господарства було проведено «круглий стіл» «Ґендерні проблеми чоловіків».

В обговоренні причин та наслідків ситуації, що склалась, взяли участь спеціалісти Головного управління охорони здоров’я, Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, Головного управління статистики в Харківській області, КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти», Харківського обласного центру зайнятості, Харківського міського центру зайнятості, Державного департаменту України з питань виконання покарань у Харківській області, представники та представниці громадських організацій м. Харкова, що опікуються ґендерною тематикою, студентська молодь.

В процесі дискусії учасники та учасниці «круглого столу» дійшли до висновку, що вищезазначена тематика потребує привернення уваги та консолідації зусиль органів влади, освітян, журналістів, медиків, соціальних працівників.
 Як зазначила ведуча «круглого столу», заступник начальника Головного управління – начальник управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Лариса Козлова, за результатами круглого столу буде підготовлено та розповсюджено аналітичну довідку щодо вище означених питань.