Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Найближчим часом буде відновлено рух двох рейсових автобусів між Харківською і Бєлгородською областями

Найближчим часом буде відновлено рух двох рейсових автобусів між Харківською і Бєлгородською областями

Автобусні маршрути Харків-Грайворон і Харків-П'ятницьке, які останнім часом не функціонували, знову відновлять свою роботу 8 листопада. Про це в ході засідання спільних робочих груп Харківської та Бєлгородської областей повідомили голова ХОДА Михайло Добкін і Губернатор Бєлгородської області Євгеній Савченко.

«Вже сьогодні ми можемо оперативно вирішити проблему жителів прикордонних районів Харківської і Бєлгородської областей щодо створення комфортних умов для перетину українсько-російського державного кордону. Суть питання полягає в тому, що на початку 2010 року на вимогу російської сторони міждержавні пункти пропуску Бударки та Олександрівка стали функціонувати виключно як місцеві. У зв'язку з цим жителі Харкова втратили можливість користуватися автобусними маршрутами Харків-Грайворон і Харків-П'ятницьке. Це, природно, призвело до численних скарг громадян», - повідомив Михайло Добкін.

Як зазначив у свою чергу Євгеній Савченко, питання про відновлення маршрутів вже практично вирішене.

«Приблизно 2 тижні тому ми з Михайлом Марковичем Добкіним домовилися розглянути питання відновлення маршрутів пасажирських перевезень, які з тих чи інших причин були закриті. Ми створили спільну комісію, і сьогодні я із задоволенням відзначаю, що ці питання практично вирішені», - сказав він.