Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Тепер у нас є все, щоб працювати на творення. Михайло Добкін

Тепер у нас є все, щоб працювати на творення. Михайло Добкін

«Я не замислююся над тим, як ми будемо працювати з опозицією. Нехай опозиція думає, як вона буде працювати з більшістю у всіх радах. А більшість буде думати, як буде побудована робота з виконання всіх узятих на себе зобов'язань перед людьми, які за них голосували. Це головне завдання, яке повинні ставити перед собою всі керівники політичних сил, не дивлячись на те, в якому місці Харківської області вони знаходяться, - заявив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін в ефірі програми «Час влади» на обласному телебаченні.  

- Для себе я чітко визначив плюси, які є у даній виборчій кампанії. Величезний плюс в тому, що сьогодні в регіоні з'являється жорстка і системна вертикаль влади. Тепер нам ніхто не заважає реалізовувати все те, що ми обіцяли людям.

Немає протистояння між містом і областю, немає протистояння між областю і яким-небудь районом. Є ще безліч різних плюсів. Головне, що тепер у нас є все, щоб працювати на творення, не витрачаючи час на сварки».

Також керівник області підкреслив: «З високою довірою, яку нам надали харків'яни і жителі області, ми отримали таку ж велику відповідальність. Тепер немає жодної причини, яка могла б пояснити на наступних виборах, чому у нас щось не вийшло. Всі помилки тепер будуть нашими помилками. І ми це повинні реально розуміти. Я на це налаштовую всіх тих, хто підтвердив своє право бути у владі або отримав його після виборів»

Ще одним негативним моментом Михайло Добкін назвав відсутність сильної системної опозиції в регіоні. «Опозиції в регіоні немає. Вона присутня де-юре, але не де-факто. Про це я заявляю абсолютно відповідально - сильної опозиції я не бачу, - сказав він.

- Більшість, незважаючи на те, що вона потужна і міцна, вона не повинна відчувати себе самовпевненою».

Михайло Добкін підкреслив, що він буде витримувати той напрямок, який обрав перед оголошенням попередніх результатів. «Я пропоную співпрацю абсолютно всім політичним силам», - заявив керівник області.