Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми не працювали виключно під вибори, ми працювали на виконання тих зобов’язань, які взяли на 2010 рік. Ігор Шурма

Ми не працювали виключно під вибори, ми працювали на виконання тих зобов’язань, які взяли на 2010 рік. Ігор Шурма

Як відзначив в ефірі програми «Ранковий ексклюзив» обласного державного радіо заступник голови ХОДА Ігор Шурма, саме зараз почали вимальовуватися перші результати кропіткої піврічної роботи нової влади: «Багато завершальних акцентів співпало з виборчою кампанією, але робота наша продовжується. Ми не працювали виключно під вибори, ми працювали на виконання тих зобов’язань, які взяли на 2010 рік».  

Найближчим часом буде відкритий операційний блок обласної клінічної лікарні, де буде 8 операційних. «Туди зможуть приїжджати фахівці з будь-якої клініки світу. Якість умов для медичного персоналу та для пацієнтів в тому оперблоці буде гідна уваги, - підкреслив Ігор Шурма. - Ми відкриваємо лабораторію, на оснащення якої найновішим обладнанням виділено 2 млн грн.

Ми повністю відремонтуємо офтальмологічне відділення і вже наступного року будемо самі проводити операції з приводу катаракти. І обладнання закупимо ще цього року на 1 млн 200 тисяч. Ми цього року відкриваємо новий стерилізаційний блок. Також будуть завершені повністю ремонтні роботи відділення «діабетична стопа» в 2 міській клінічній лікарні».