Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Практично в усіх місцевих радах Харкова та області Партія регіонів буде мати самостійну більшість

Практично в усіх місцевих радах Харкова та області Партія регіонів буде мати самостійну більшість

Обробка протоколів з «мокрими» печатками дає можливість стверджувати, що практично в усіх місцевих радах Харкова та області Партія регіонів отримає самостійну більшість. Про це сьогодні на прес-конференції заявив голова ХОДА Михайло Добкін.  

«В обласній раді із 136 місць Партія регіонів матиме 90 - 91 місце. Цей результат значно кращий порівняно з виборами 2006 року. Тоді ПР мала із 150 місць в обласній раді 84.Тепер кількість місць в облраді зменшилася, а кількість депутатських мандатів у ПР збільшилася, - підкреслив Михайло Добкін.

- Що стосується Харкова - за попередніми підрахунками, які, я впевнений, на 99% будуть близькі до реальної ситуації, ПР із 100 депутатських мандатів отримає 69. Більшість ПР отримала у всіх міських та районних радах радах Харківської області. Ця більшість дозволяє практично самостійно без інших політичних сил приймати рішення і вибирати керівні органи».

Також, із 6 міст обласного значення в п'яти мерами стали представники Партії регіонів та у м. Лозова перемогу здобуває представник від Партії промисловців і підприємців, яка сьогодні за ідеології дуже близька до Партії регіонів.