Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У виборах на посаду Харківського міського голови перемагає Геннадій Кернес з перевагою в 2726 голосів

У виборах на посаду Харківського міського голови перемагає Геннадій Кернес з перевагою в 2726 голосів

За підсумками підрахунку протоколів з «мокрими» печатками у виборах міського голови в Харкові перемогу здобув кандидат від Партії регіонів Геннадій Адольфович Кернес з результатом 130 331 голос. На другому місці - Арсен Борисович Аваков з результатом 127 605. Різниця між ними склала 2 726 голосів. Про це сьогодні на прес - конференції повідомив голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

«Зараз у мене на руках всі 597 протоколів з "мокрими" печатками і підписами голів, їх заступників, секретарів та членів дільничних виборчих комісій. Результати повинні співпасти з офіційними результатами, які оголосить МВК. Тому, що саме такі самі протоколи знаходяться в міській виборчій комісії, саме такі самі протоколи знаходяться на руках у всіх учасників виборів на посаду Харківського міського голови. Всі ці протоколи абсолютно ідентичні. Вони підписані тими ж людьми, на них ті ж печатки і цифри у всіх однакові», - підкреслив керівник області.

За його словами, ці протоколи підписали більше 10 000 членів виборчих комісій. Серед них були як представники Партії Регіонів, так і представники ВО «Батьківщини», а також усіх політичних сил, які делегували своїх представників у виборчі комісії.