Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юрій Сапронов зустрівся з делегацією експертів МОК Євро-2012 та УЄФА

Юрій Сапронов зустрівся з делегацією експертів МОК Євро-2012 та УЄФА

Сьогодні заступник голови ХОДА Юрій Сапронов зустрівся з делегацією експертів місцевого організаційного комітету Євро-2012 та УЄФА. Зустріч була присвячена актуальним питанням проведення у Харкові фінальної частини чемпіонату з футболу Євро-2012.

Заступник директора Турніру МОК «Євро-2012 Україна» Іван Федоренко підкреслив, що менеджмент на стадіоні «Металіст» є неефективним. Зокрема, на його думку, яскравою демонстрацією відсутності роботи з уболівальниками є те, що останні приходять на стадіон за п’ять хвилин до початку матчу, а не за півгодини, як у європейських країнах.

У відповідь заступник голови облдержадміністрації наголосив, що всі зауваження та рекомендації стосовно менеджменту стадіону «Металіст» будуть неодмінно враховані.

Менеджер УЄФА по Україні пан Бо Сундстром озвучив проблемні питання, які хвилюють УЄФА в рамках підготовки міста до Євро-2012: енергозабезпечення стадіону «Металіст», створення медіацентру, закінчення будівництва приміщень в північній та східній частині трибуни, проведення евакуації з стадіону.

Юрій Сапронов запевнив пана Бо, що саме ці питання обговорювалися на під час засідання колегії облдержадміністрації.

«По кожному з них уже є план роботи, який разом з графіком та схемою фінансування ми невдовзі вам надамо. Зараз уже багато чого зроблено, і хоча певні проблеми все ще залишаються, мова йде вже про шліфовку. Ми виконуємо всі домашні завдання УЄФА, хоча вони стають все складнішими з кожним приїздом експертів. В Харкові випереджаючими темпами йде будівництво двох п’ятизіркових готелів, що є ще одним свідченням оперативної реакції інвесторів, керівництва області та міста на виклики, які ставить підготовка до Євро-2012», - зазначив віце-губернатор.