Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Нам потрібно навчитися відрізняти провокації від порушень. Михайло Добкін

Нам потрібно навчитися відрізняти провокації від порушень. Михайло Добкін

29 жовтня голова ХОДА Михайло Добкін взяв участь у всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Президента України Віктора Януковича з питань проведення чесних і прозорих виборів у місцеві органи влади.

«Я доповів про те, що Харківська область повністю готова, що всі необхідні заходи зроблені, створені і працюють робочі групи і штаби із забезпечення проведення виборів як в районах області, так і в містах Харківської області. Ні до яких областей не було зауважень. Президент акцентував увагу на тому, що залишилося зовсім небагато часу, необхідно зібратися з силами і забезпечити проведення чесних, відкритих і демократичних виборів, вільного волевиявлення громадян. Ми це зробимо, я не сумніваюся, як уже робили не один раз», - підкреслив Михайло Добкін.

Голова області наголосив, що при проведенні виборів будуть дотримані всі норми закону, але в той же час висловив побоювання з приводу можливих провокацій.

«Я абсолютно впевнений, що вибори пройдуть чесно, прозоро і демократично. Всі, хто хотів брати участь, отримали таку можливість, хто прийняв рішення голосувати - зможуть це зробити. Будуть законно і чесно пораховані голоси, сформовані місцеві ради. Найголовніше, що ми всі разом повинні навчитися відрізняти провокації від порушень.Там, де будуть порушення, буде жорстка реакція прокуратури, міліції та судів. А провокації - на жаль, деякі обирають такий шлях передвиборної боротьби», - зазначив Михайло Добкін.