Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харківській області відкрився ще один дошкільний дитячий заклад

В Харківській області відкрився ще один дошкільний дитячий заклад

Сьогодні в селі Миколаївка Зачепилівського району Харківської області відбулося відкриття відновленого дошкільного навчального закладу (ясла - садок) «Вишенька». «Ми сьогодні є свідками того, чого можна досягти, об’єднавши зусилля, - зазначив під час відкриття голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. - Я вдячний всім, хто зберіг і відновив цей заклад. Цього бажала вся територіальна громада. І ми це зробили, тому що діти - головні мешканці нашого регіону».

Також глава області зазначив, що наступним кроком стане відновлення сільського Будинку культури.

Для проведення ремонтних робіт та придбання обладнання було виділено кошти з обласного бюджету в сумі 1 млн. грн., із районного – 700 тис. грн.. За ці кошти придбано технологічне обладнання, меблі, м’який інвентар, посуд, іграшки та навчальні посібники та проведено капітальний ремонт приміщень закладу.

За словами завідувача дошкільного навчального закладу Наталії Калініченко, в закладі буде функціонувати дві різновікові групи для 40 дітей. Кожна група має окреме приміщення.

На завершення урочистої частини голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін подарував дошкільному навчальному закладу "Вишенька" музичний центр.