Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Між Харківською обласною державною адміністрацією та швейцарською компанією «Євроглас» підписано протокол про наміри

Між Харківською обласною державною адміністрацією та швейцарською компанією «Євроглас» підписано протокол про наміри

В залі прийому офіційних делегацій Будинку рад відбулася зустріч заступника голови ХОДА Юрія Сапронова з делегацією швейцарської компанії «Євроглас» - одним із світових лідерів з виробництва промислового скла. Під час зустрічі були обговорені умови взаємодії облдержадміністрації з компанією щодо реалізації інвестиційного проекту з будівництва заводу для виробництва плоского скла в одному з районів Харківської області.  

Як запевнив менеджера проекту пана Луді Ханса віце-губернатор Юрій Сапронов, зараз в Україні в цілому починає значно покращуватися інвестиційний клімат, про що свідчить розгляд у Верховній Раді законопроекту, згідно з яким терміни оформлення всіх дозвільних документів на будівництво будуть обмежені 60 днями, а кількість видів робіт, які підлягають обов’язковому ліцензуванню, вже зменшена майже на 92%. Харківська обласна державна адміністрація зі своєї сторони буде максимально сприяти реалізації цього проекту.

«Голова ХОДА Михайло Добкін дав мені особливе доручення контролювати такий крупний інвестиційний проект», - підкреслив Юрій Сапронов.

За підсумками зустрічі відбулося підписання протоколу про наміри між Харківською обласною державною адміністрацією та компанією «Євроглас».