Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботу депутатського корпусу Харківської міської ради п'ятого скликання визнано ефективною

Роботу депутатського корпусу Харківської міської ради п'ятого скликання визнано ефективною

27 жовтня відбулася 49 сесія Харківської міської ради п'ятого скликання, яка стала останньою для діючого депутатського корпусу. Як було відзначено в ході сесії, протягом більш ніж 4 років роботи депутатам на чолі з нинішнім головою ХОДА Михайлом Добкіним, який 4 роки обіймав посаду Харківського міського голови, вдалося досягти значних результатів у всіх напрямах народного господарства.

Як зазначив Михайло Добкін, завдяки спільній роботі всіх депутатів і виконавчих органів міської ради була створена серйозна база, яку депутати майбутніх скликань зможуть розвивати.

«Багато приємних слів говориться останнім часом на адресу нинішнього депутатського корпусу і всіх виконавчих органів Харківської міської ради. Це заслужено, тому що, незважаючи на труднощі та протидію ми домоглися головного: ми зробили те, що повинні були зробити, і заклали дуже серйозну базу для роботи майбутніх скликань», - підкреслив він.

Підтвердженням результативності роботи Харківської міської ради п'ятого скликання служать численні державні та міжнародні нагороди.