Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків - це дитина Україні така ж, як всі інші міста. Олена Гречаніна

Харків - це дитина Україні така ж, як всі інші міста. Олена Гречаніна

За словами почесного громадянина Харкова, директора Харківського спеціалізованого медико-генетичного центру, Українського НДІ клінічної генетики Олени Гречаніної, заяви, подібні зробленим Юлією Тимошенко, морально небезпечні, тому що можуть вплинути на свідомість людей, і гідні тільки осуду. "Зараз багато людей, далеких від політики, але захоплені патріотичними почуттями, які прагнуть підтримати гідність країни та міста. А сьогоднішня акція "Батьківщини" не тільки Харків ставить у штучну позицію, але і проливає негатив на всю країну.Якщо ми виносимо негатив за межі країни, то цим ми ж на себе відро бруду виливаємо. Це негідно людини, який може вважати себе керівником великої країни.  

Тому я думаю, що Харків зараз багато робить для країни, проводячи ремонт у кожному будинку і наводячи порядок, харків'яни не тільки собі роблять краще, але і показують, що країна може швидко вийти з того стану, в якому вона знаходиться ", - зазначила Олена Гречаніна.

А особисто пані Тимошенко Олена Яківна додала: «Жінка, піклуючись про своїх дітей, вона як мати, завжди повинна піднімати їх. У даному випадку Харків - це дитина Україні такий же, як всі інші. Я розцінюю слова Тимошенко як приниження своїх власних дітей.Людина, яка претендує на вищу владу в країні, і він жіночої статі, він є матір'ю, яка повинна в світі підтримувати авторитет, тим більше що він не дутий, за ним стоїть праця величезної кількості талановитих людей - мешканців Харкова та області ».