Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області відбудуться профорієнтаційні заходи «Обираймо майбутнє разом» для учнівської та безробітної молоді

У Харківській області відбудуться профорієнтаційні заходи «Обираймо майбутнє разом» для учнівської та безробітної молоді

Як повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма, фахівці Харківського обласного центру зайнятості спільно з волонтерами-студентами гуманітарних вузів Харківщини проведуть в Харківській області профорієнтаційні заходи «Обираймо майбутнє разом» для учнівської та безробітної молоді. Зокрема, цей захід відбудеться 26 жовтня у м. Чугуїв, 1 листопада – у . Первомайський, 4 листопада – у м. Ізюм, 3 грудня – у м. Балаклія.

Заходи проходитимуть в рамках системної профорієнтаційної роботи служби зайнятості і будуть спрямовані на формування у молоді прагнення бути затребуваним на сучасному ринку праці. Відвідувачі дізнаються про методику визначання власних здібностей та нахилів, ознайомляться зі світом професій, отримають інформацію про професійно-технічні та вищі навчальні заклади регіону, послуги державної служби зайнятості.

У рамках профорієнтаційних заходів «Обираймо майбутнє разом» буде презентований Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України. Молодь дізнається про умови, специфіку та напрямки професійної підготовки. Представники провідних підприємств м. Харкова пропонуватимуть молодим людям свої вакансії та умови праці.