Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робоча поїздка до Краснокутського району була корисною для обох сторін. Ігор Шурма

Робоча поїздка до Краснокутського району була корисною для обох сторін. Ігор Шурма

23 жовтня заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма разом з головою комітету Верховної Ради з питань охорони здоров’я Тетяною Бахтєєвою та членом-кореспондентом Академії медичних наук України Олександром Біловолом відвідав з робочою поїздкою Краснокутський район. Під час поїздки Ігор Шурма передав Краснокутській центральній районній лікарні сертифікат на отримання медичного обладнання на суму 1,25 млн.грн., а також 59 слухових апаратів, які забезпечать потребу району на 100%. Крім того, всі фельдшерсько-акушерські пункти отримали сумки-укладки для надання невідкладної медичної допомоги.

Також відбулася зустріч з медичною громадськістю та мешканцями Краснокутська, під час якої Ігор Шурма та Тетяна Бахтєєва розповіли про роботу в сфері медицини, яка ведеться на рівні Верховної Ради та обласної адміністрації, а мешканці та працівники ЦРЛ повідомили про проблеми, які існують в районі. Зокрема, в районі протягом 5 років точилися розмови про скорочення ЦРЛ та приєднання її до Богодухівської ЦРЛ, що викликало соціальну напругу серед мешканців.

Ігор Шурма запевнив громадськість Краснокутського району в тому, що ніякого скорочення лікарні не буде, що викликало позитивну реакцію присутніх.