Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Робота ТОВ «Видавництво «Майдан» велася на законній підставі

Робота ТОВ «Видавництво «Майдан» велася на законній підставі

«Прокуратура офіційно повідомила, що відмовлено в порушенні кримінальної справи щодо виготовлення, траспортування та передачі обласній виборчій комісії виборчих бюлетенів. Це означає, що все ми робили на законних підставах», - заявив директор ТОВ «Видавництво «Майдан» Анатолій Стожук. У ніч з 24 на 25 жовтня видавництво «Майдан» закінчило виготовлення всіх бюлетенів, необхідних для проведення виборів у Харківській області. Після того, як 15 жовтня був підписаний договір з облвиборчкомом, почалася підготовка до виготовлення бюлетенів. Перші бюлетені почали друкувати 18 жовтня.  

За словами директора видавництва, бюлетені повинні були бути надруковані до 21 жовтня, проте підприємство не вклалася у терміни, через те що на роботу було відведено мало часу. Анатолій Стожук зазначив, що ніхто не зміг би надрукувати таку кількість бюлетенів швидше. Надруковано 68 видів бюлетенів з різним текстом і різного формату. "Ми вже передали облвиборчкому близько 1 млн. 800 тис. бюлетенів. Останні три доби бюлетені завантажують для перевезення в села", - заявив директор видавництва.

Також Анатолій Стожук повідомив, що згідно з угодою, укладеною між ТОВ "Майдан" і "Фоліо плюс", всі бюлетені друкувалися на верстатах фірми "Фоліо плюс".