Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ювіляри отримують привітання

Ювіляри отримують привітання

Під час святкування 125-річного ювілею НТУ «ХПІ» на адресу «винуватців» урочистостей було сказано багато теплих слів, було вручено багато подарунків. Величезна історія ВНЗ, що охоплює три історичні періоди та три періоди часового простору, не залишила байдужим жодну людину, яка сиділа в залі Палацу студентів університету. «125 років - це не просто кругла красива дата. Це традиції, це історія, це спадкоємність, це успіхи, - звернувся до присутніх голова ХОДА Михайло Добкін.

- Так тримати, не зменшувати заданого темпу, незважаючи ні на що, йти вперед, добиватися максимального результату. Я дуже пишаюся тим, що ЮНЕСКО протягом тривалого часу, визначаючи 200 кращих ВНЗ країни, незмінно ставить ХПІ в першу п'ятірку. Це дуже хороший показник. Але я вам бажаю разом із ще одним нашим чудовим університетом увійти до числа кращих ВНЗ Європи.

Бажаю всім вам отримувати максимальне задоволення від своєї роботи, викладачам бачити в учнях продовження своєї справи, пишатися їхніми досягненнями і абсолютно заслужено вважати їх своєю перемогою. Бажаю, щоб ваші вихованці, ваші випускники в самий найближчий час кували славу Україні, нашої Харківської області, міста Харкова і були першими завжди і в усьому».

Від Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін вручив у подарунок ювілярам комп'ютерний клас. Від депутатів Харківської обласної ради голова обласної ради Сергій Чернов презентував потужний сервер, а від депутатів міської ради в.о. Харківського міського голови, секретар міської ради Геннадій Кернес - два мультимедійні центри для Палацу студентів. Також Геннадій Кернес повідомив, що ректорові університету Леоніду Товажнянському присуджена Премія міської ради і він висунутий на присвоєння звання Почесний громадянин Харкова. Не залишилися без різноманітних нагород і кращі співробітники університету.