Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ведеться робота із збору пропозицій для створення Стратегії розвитку Харківської області

Ведеться робота із збору пропозицій для створення Стратегії розвитку Харківської області

«Стратегія соціально-економічного (сталого) зростання Харківській області до 2020 року» являє собою стратегічний і одночасно практичний документ, спрямований на досягнення конкретних результатів і проведення успішної соціально-економічної політики регіону. Про це сказав в ході установчого наради з питання підготовки проекту «Стратегії соціально-економічного (сталого) розвитку Харківської області до 2020 року» заступник голови ХОДА Юрій Сапронов.   За його словами, вже зараз Головне управління економіки веде роботу зі збору пропозицій від всіх зацікавлених осіб, організацій, вищих навчальних закладів з метою створення Стратегії. «Для того, що б ми не упустили жодної пропозиції з реформування економіки нашої області, нам необхідно обробити всі конструктивні пропозиції нашою робочою групою», - зазначив він.

Заступник голови ХОДА повідомив, що в будівлі обласної державної адміністрації буде встановлено прозорий бокс для пропозицій до проекту Стратегії. «Жителі регіону, громадські організації та політичні партії повинні знати, що це той носій, куди вони можуть будь-яку свою пропозицію покласти і робоча група врахує всі побажання і пропозиції. Я впевнений, що їх буде багато. Я думаю, ми знайдемо там не одне раціональне зерно», - заявив він. 

Юрій Сапронов також назвав ряд завдань, які необхідно виконати, в їх числі: проведення громадського обговорення Проекту Стратегії шляхом організації круглих столів на базі вузів, систематизування пропозицій та винесення проекту на розгляд сесії облради до кінця грудня 2010 року.