Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ми пропонуємо умови паритетної участі Харківської та Бєлгородської областей при створенні технопарків. Михайло Добкін

Ми пропонуємо умови паритетної участі Харківської та Бєлгородської областей при створенні технопарків. Михайло Добкін

Одним із напрямків співробітництва між Харківською і Бєлгородською областями може стати створення спільних технопарків або підприємств, які будуть отримувати податкові пільги. Все це можна буде реалізувати, використовуючи потенціал нашого регіону. Про це сьогодні в ході розширеного засідання робочої підгрупи «Розвиток науково-технічної та інноваційної сфери» Комітету з економічних реформ при Президентові України сказав голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.  

«Сьогодні є тісні контакти з Росією, ми можемо реально глибоко дізнаватися про ті серйозні звершення, які там вже є. Президенти поставили чіткий орієнтир руху між прикордонними областями.

Ми подивилися те, що вони зробили за останні 5 років. Бєлгородська область вже розділена на зони за конкретними напрямами. Одна територія буде займатися одними науковими розробками, створюючи той продукт, про який ми можемо тільки мріяти. Інша територія працює в іншому напрямку, і так створено 7 зон », - підкреслив Михайло Добкін. При цьому Харківська область пропонує умови паритетної участі.