Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Завдяки зусиллям влади покращується матеріально-технічна база стоматологічної сфери Харківщини

Завдяки зусиллям влади покращується матеріально-технічна база стоматологічної сфери Харківщини

Сьогодні голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та в.о. Харківського міського голови Геннадій Кернес ознайомилися з обладнанням, яке було закуплено за бюджетні кошти для міської стоматологічної поліклініки №7 м.Харкова. Головний лікар поліклініки Наталія Федак подякувала Михайлу Добкіну та Геннадію Кернесу за допомогу в укріпленні матеріально-технічною бази медичного закладу, зокрема, за придбання стоматологічного лазера, який вже 2 місяці працює в поліклініці. «Рік тому під час відвідування нашої поліклініки Михайлом Добкіним ми звернулися до нього з проханням про виділення коштів на такий апарат. Він нам пообіцяв, що це буде виконано, і наша мрія здійснилася», - підкреслила Наталія Федак.

Як зазначив заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Шурма, ця установка є унікальною, в Україні такої установки практично ніхто не має.

«Цей апарат дає можливість безболісно проводити лікування зубів. Це особливо важливо під час лікування дітей. У всіх нас є страх перед лікуванням зубів. Дуже важливо, щоб змалечку діти не боялися лікування у стоматолога, і розуміли, що від того, наскільки регулярно вони будуть звертатися до стоматолога з профілактичними цілями, залежить ймовірність мати здорові зуби у старшому віці. Ця лазерна установки відкриває нові унікальні можливості стосовно якості лікування зубів і боротьби з болем», - підкреслив Ігор Шурма.