Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові презентовано проект створення Парку розваг

У Харкові презентовано проект створення Парку розваг

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін і секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес взяли участь у презентації проекту Парку розваг, який буде відкритий в 2012 році на базі ЦПКіВ ім. Горького і стане першим тематичним парком в Україні.

«Сьогодні ми стаємо свідками незвичайної події. Презентація парку, який через два роки стане однією з візитних карток нашого міста. Харків був, є і буде першим. Зараз такий час, що потрібно докладати максимальних зусиль для того, щоб підтримувати право називатися Першою столицею», - підкреслив Михайло Добкін.

Також керівник області відзначив, що проект реконструкції Парку ім.Горького, одного з найбільших і найстаріших парків у нашій країні - з одного боку дуже сміливе рішення, а з іншого боку - побажання мешканців міста та області.

«Парк буде доступний усім діткам, які проживають в нашому регіоні, його гостям і тим, хто любить активний відпочинок. Він стане частиною загального відродження колишньої величі Харківської області та міста Харкова.

Я не сумніваюся, що тверда воля, віра в свої сили і довіра земляків дозволить нам з Божою допомогою реалізувати найамбітніші плани на благо майбутніх поколінь харків'ян», - зазначив він.

«Ми використаємо всі можливості, в тому числі й притягнемо приватних партнерів, щоб парк відкрився у 2012 році. Справжній парк розваг незабаром з'явиться не на макеті, а в реальному житті. Упевнений, ніхто не залишиться розчарований. Думаю, я буду відвідувати цей парк разом зі своїми дітьми та онуками, коли він стане доступним для всіх харків'ян», - сказав Геннадій Кернес

Нагадаємо, що 1 червня 2010 року голова ХОДА Михайло Добкін і секретар Харківської міської ради Геннадій Кернес заклали символічний перший камінь у будівництво нового парку розваг. Реконструкцію парку ім. Горького планується завершити до 23 серпня 2012 року. У парку будуть встановлені атракціони з Франції, Італії, США, Росії та Китаю.