Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Сьогодні дохідна частина держбюджету наповнюється краще, ніж очікували скептики і наші опоненти. Михайло Добкін

Сьогодні дохідна частина держбюджету наповнюється краще, ніж очікували скептики і наші опоненти. Михайло Добкін

Силами Харківського обласного бюджету не вдасться повернути мешканцям регіону високу процентну ставку за кредитами. Про це в ході програми «Зворотній зв'язок» на обласному радіо сказав голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін. «У Російській Федерації кредит, який йде на село становить 5-6%, а у нас - 20%. Такий відсоток не витримає навіть високорентабельний бізнес, а для села, де високі ризики і повільний грошовий оборот - це непідйомна сума», - зазначив Михайло Добкін.

Також він підкреслив, що у нас в регіоні є люди, які не бояться ризикувати і брати кредити. «Багато хто з них досягає успіхів, але багато розчаровується і кидають цю затію. Все це з того, що нам дісталося дуже нелегкий спадок від попереднього уряду. Сьогодні всі ми стали заручниками непродуманої, недалекоглядної, антинародної політики попередньої влади.

Сьогодні ми змушені виплачувати старі борги і вирішувати злободенні завдання. Величезні суми з державного бюджету йдуть на погашення кредитів і відсоткових ставок за кредитами», - заявив керівник області.

За його словами, сьогодні дохідна частина держбюджету наповнюється краще, ніж очікували скептики і наші опоненти. «Це говорить про те, що економіка стала працювати краще, ніж працювала до цього. Це говорить про те, що ми поступово наводимо порядок», - зазначив Михайло Добкін.

Теги