Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Послуги діагностичного центру неоплатні для пацієнтів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в обласній лікарні. Ігор Шурма

Послуги діагностичного центру неоплатні для пацієнтів, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в обласній лікарні. Ігор Шурма

Для пацієнтів, які будуть знаходитися на стаціонарному лікуванні в обласній клінічній лікарні, послуги діагностичного центру будуть неоплатними. Про це повідомив під час відкриття діагностичного корпусу та переходу між лікувальним корпусом та діагностичним центром КЗОЗ «Обласна – клінічна лікарня – центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

За його словами, діагностичний корпус зі всім обладнанням був недоступним для лежачих хворих, які знаходились на лікуванні в обласній клінічній лікарні, а з відкриттям переходу все обладнання у цьому корпусі стає доступним. Також заступник голови ХОДА заявив, що відділення ендоскопічного дослідження, ультразвукового дослідження та функціональної діагностики до сьогоднішнього дня не працювали.

«Сьогодні ми говоримо про доступність діагностичного обладнання для всіх людей, які знаходяться на  лікуванні в обласній лікарні. Хотів би нагадати, що всі ці послуги є неоплатними для пацієнтів, які будуть знаходитися на стаціонарному лікуванні», - зазначив Шурма.