Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У сільському господарстві найгірша ситуація склалася на державних підприємствах. Михайло Добкін

У сільському господарстві найгірша ситуація склалася на державних підприємствах. Михайло Добкін

У Харківській області готується лист до Кабінету Міністрів з проханням вирішити проблему державних сільськогосподарських підприємств, які показують найгірші результати роботи по області.

«У сільському господарстві найгірша ситуація склалася в державних підприємствах. Ніхто не знає, скільки у них землі, куди поділася та, що була. Якщо брати врожайність, то у державних підприємств вона в цілому по регіону найнижча. Що стосується тваринництва, то забезпеченість кормами становить 30%. З'їдять вони їх зараз, а далі що робити? Різати худобу?

Я прошу підготувати мені проект звернення на ім'я прем'єр-міністра України про складній ситуації, яка склалася практично на всіх державних підприємствах, які працюють в сільському господарстві. Або їх спеціально банкрутують, а потім підводять інвестора, щоб за копійки віддати основні фонди, або там люди не в змозі працювати в ногу з часом»,- підкреслив голова ХОДА Михайло Добкін 18 жовтня в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області.