Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Рівень проплати за спожиту електроенергію по сільськогосподарським підприємствами області становить 103,6%

Рівень проплати за спожиту електроенергію по сільськогосподарським підприємствами області становить 103,6%

За інформацією Акціонерної компанії «Харківобленерго», у жовтні місяці рівень проплати за спожиту електроенергію по сільськогосподарським підприємствами області становить 103,6%. В 19 районах області рівень проплати становить більш ніж 100%. Найменш за всіх розрахувались за спожиту електроенергію Барвінківській 94,5%, Красноградський 97,8 та Борівський 98,9% райони. Про це сьогодні на спільному засіданні колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області повідомив заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Віталій Алексейчук.

«За природний газ у звітному періоді підприємства АПК розрахувалися на 98%. Найнижчий рівень проплати у Дергачівському (60,5%), Сахновщинському (60,7%) та Барвінківському (61%) районах. Учбові корпуса та гуртожитки вищих навчальних закладів аграрного профілю повністю підготовлені до зимового періоду. Опалення розпочато у всіх корпусах», - зазначив Віталій Алексейчук.

Також він повідомив, що завершується установка газових лічильників у студентських гуртожитках національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва.