Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На наступному етапі опалювального сезону необхідно особливу увагу приділити роботі аварійно-диспетчерських служб. Михайло Добкін

На наступному етапі опалювального сезону необхідно особливу увагу приділити роботі аварійно-диспетчерських служб. Михайло Добкін

Всі об'єкти Харківської області вже підключені до опалення. На цьому етапі необхідно особливо ретельно стежити за безперебійною роботою систем і максимально оперативно усувати аварії у разі їх виникнення, - підкреслює голова ХОДА Михайло Добкін.

«Ми переходимо з вами в наступну фазу опалювального сезону: перший час роботи систем завжди пов'язаний з якимись локальними проблемами. Прошу всіх керівників районів і міст зараз особливу увагу приділити роботі аварійно-диспетчерських служб. Саме вони сьогодні виконують найголовнішу функцію, адже вчасно усунувши аварію, ми запобігаємо більш важким наслідкам, у тому числі і фінансовим.

Також звертаюся до керівників усіх рівнів: якщо виникає ситуація, яка вимагає втручання керівництва обласної адміністрації, - складний порив, аварія, - я прошу ці випадки не намагатися вирішити самостійно, не приховувати їх.Тому що чим більше часу буде на швидку локалізацію, тим менше збитки», - підкреслив Михайло Добкін 18 жовтня в ході спільного засідання колегії облдержадміністрації та зборів адміністративно-господарського активу області.