Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Необхідно зробити акцент на покращення якості оздоровчих послуг. Євген Савін

Необхідно зробити акцент на покращення якості оздоровчих послуг. Євген Савін

По результатах проведення літнього оздоровлення та відпочинку дітей до першої п'ятірки найвищих рейтингових місць увійшли: І місце – Богодухівська та Красноградська райдержадміністрації, ІІІ місце — Зміївська РДА, IV місце – Печенізька РДА, V місце — Вовчанська і Чугуївська РДА. Найнижчі місця посіли Нововодолазька, Коломацька, Зачепилівська райдержадміністрації, Люботинський міськвиконком, Валківська райдержадміністрація. Про це повідомив під час засідання обласного штабу з питань підготовки та проведення оздоровлення і відпочинку дітей у 2010 році заступник голови ХОДА Євген Савін.

За його словами, аналіз підсумкових показників оздоровчої кампанії проводився за трьома показниками, а саме: загальний відсоток оздоровлення та відпочинку, відсоток охоплення оздоровленням та відпочинком дітей соціально незахищених категорій та фінансування оздоровчої кампанії з усіх джерел у розрахунку на 1 дитину 7-17 років.
«Вважаю за необхідне звернути увагу голів районних державних адміністрацій, міських голів міст обласного значення на той факт, що за цей рік ми досягли того, що охват дітей організаційними формами відпочинку та оздоровлення став одним з приоритетних напрямків роботи. Тепер необхідно зробити акцент на покращення якості оздоровчих послуг», - підсумував Євген Савін. 

Теги