Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відзначив райони Харківської області, які найбільш ефективно організували роботу з оздоровлення дітей

Михайло Добкін відзначив райони Харківської області, які найбільш ефективно організували роботу з оздоровлення дітей

15 жовтня в ході засідання обласного штабу з питань підготовки та проведення оздоровлення і відпочинку дітей у 2010 році були підведені підсумки оздоровчого сезону. Серед кращих районів області, які найбільш відповідально підійшли до питання оздоровлення дітей, голова ХОДА Михайло Добкін зазначив Богодухівський, Зміївський та Красноградський, голови яких були нагороджені Почесними грамотами Харківської обласної державної адміністрації. Недостатню увагу цьому питанню приділили Валківський, Коломацький, Зачепилівський, Нововодолазький райони і місто Люботин.

Як зазначив Михайло Добкін, на тлі загальноукраїнських показників навіть останні за кількістю оздоровлених дітей райони Харківської області показали досить високий результат.

«Я спеціально порівняв ті райони, увагу яких хочу звернути на недостатній рівень виконаної роботи з оцінками профільного Міністерства. Харківська область займає друге місце в країні по відсотку охоплення дітей, які змогли відпочити та оздоровитися. Відсоток охоплення, за підрахунками Міністерства, 81,7%. Третє місце займає Черкаська область - 68,1%, тобто, між другим і третім місцем прірва. А у нас той же Зачепилівський район оздоровив 68,1%. Тобто, з одного боку, названі мною райони не зуміли витримати темп своїх колег, але з іншого боку, оздоровлення і в цих районах пройшло за українськими мірками на достатньому рівні», - підкреслив голова області.