Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Через місяць ціни на основні види продуктів знизиться на 15%. Юрій Сапронов

Через місяць ціни на основні види продуктів знизиться на 15%. Юрій Сапронов

Сьогодні під час брифінгу за результатами огляду Центрального ринку заступник голови Харківської облдержадміністрації Юрій Сапронов заявив, що завдання сьогоднішніх рейдів на ринок і по супермаркетах полягає у виявленні корупційної складової, в яку входять «містове»,послуги ветінспекціі і величезна кількість посередників між виробником і кінцевим продавцем. 

«Я думаю, що цим ніхто ніколи не займався. Тепер це буде система і тотальний контроль над всіма точками продажу, супермаркетами і ринками міста Харкова. З питання оренди за торговельне місце ми будемо розмовляти з господарями ринку. Що стосується ветеринарної інспекції - ми зараз готуємо розпорядження Михайла Марковича Добкіна. Я думаю, що реально знизити ціну щонайменше на 15%, думаю, що на 20%. Мій прогноз: через місяць ціна на основні види продуктів буде на 15% нижче, ніж ви бачите сьогодні», - заявив Юрій Сапронов.

На його думку, сільськогосподарський ярмарок на площі Свободи, який працює вже 3 тижні, як мінімум стабілізував ціни на продукти харчування, а на деякі види продуктів ціни знизилися. 

Теги