Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У грудні в Харкові відбудеться безпрецедентна операція з імплантації зубів

У грудні в Харкові відбудеться безпрецедентна операція з імплантації зубів

У рамках договорів про соціальне партнерство, які підписуються між владою міста і області, а також соціально відповідальним бізнесом, розробляються всі основні напрямки медичних послуг. Зокрема, вже найближчим часом буде підписано кілька таких угод в стоматології. Про це 14 жовтня під час програми «Час влади» на обласному телебаченні повідомив заступник голови ХОДА Ігор Шурма.

«Наступного тижня ми будемо підписувати тристоронній договір у стоматології, згідно з яким приватний підприємець, хороший фахівець доктор Шелест буде вчити стоматологів міста і області абсолютно нової методики в зубопротезуванні із застосуванням імплантів.

Також я завершую переговори із загальноукраїнською асоціацією імплантологів та Асоціацією приватних стоматологів, і 16 грудня в місті Харкові буде проведено безпрецедентну операцію, коли на 20 операційних столах одночасно 10 жителям Харкова і 10 жителям Харківської області будуть безкоштовно встановлені імпланти. До Харкова для цього приїдуть фахівці з усієї України, а також Росії, Білорусі, Казахстану і Грузії», - повідомив він.