Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи на Харківській окружній дорозі йдуть за графіком

Роботи на Харківській окружній дорозі йдуть за графіком

В ефірі програми обласного телебачення «Час влади» заступник голови Харківської облдержадміністрації Валентин Дулуб повідомив, що на окружній дорозі укладено 43,6 км другого шару асфальту. За його словами, за минулу добу укладено 7,3 тис.тонн асфальту. «Це той плановий показник, який дозволить нам завершити роботи до 25 жовтня», - зазначив Валентин Григорович. Задіяно 350 одиниць техніки, працюють 1,5 тисячі осіб.  «Роботи ведуться досить інтенсивно. Якщо такий темп виготовлення асфальтобетону і роботи техніки буде витриманий, і нам не завадять природні умови, дорога буде здана в планові терміни», - повідомив Валентин Дулуб.

Заступник голови ХОДА додав, що на даний момент забетоновано і підготовлені до укладання асфальту мости через річки Лопань і Харків, у цьому тижні буде підготовлена і естакада на Олексіївці. Паралельно йде розмітка дороги, встановлюються відбійники і бар'єрні огорожі. Таких споруд встановлено 7,5 км.

«Все це, Михайло Маркович, було б неможливим без вашої особистої допомоги, а також без допомоги Геннадія Адольфовича Кернеса, завдяки якому до робіт підключилися два таких потужних підприємства, як«Паркінг +» і «Шляхрембуд», які надали послуги з укладання асфальтобетону. Саме завдяки їм ми вийшли на такі високі показники», - заявив Валентин Дулуб.