Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

При розселенні ми будемо намагатися вирішити проблеми всіх сімей, які проживають в будинках поруч з 61-м арсеналом у Лозовій. Михайло Добкін

При розселенні ми будемо намагатися вирішити проблеми всіх сімей, які проживають в будинках поруч з 61-м арсеналом у Лозовій. Михайло Добкін

«Розселення людей завжди було досить делікатною темою, і завжди знаходяться люди, які хочуть більшого, ніж можна дати їм відповідно до законодавства. Це звичайна ситуація і звичайні людські бажання. Головне не зробити так, щоб у кінцевому підсумку люди залишилися незадоволеними і вважали б, що з ними поступили не згідно з законодавством», - зазначив Михайло Добкін, коментуючи розселення людей з будинків, розташованих на території 61-го арсеналу в Лозовій.

За словами голови ХОДА, з державного бюджету виділені гроші на придбання квартир для 120 квартир. «6-7 сімей вимагають, щоб їм були надані житлові умови кращі, ніж були у них раніше. Сказати їм, що за законодавством цього зробити не можна - найпростіше, але ми ухвалили рішення максимально детально розібратися з їхніми проблемами і допомогти їм вирішити їх», - зазначив Михайло Добкін.

Він також повідомив, що, на думку військової прокуратури, кілька сімей не мають права на отримання квартир, тому що не були прописані в цих будинках. «На жаль, раніше існувала практика тимчасової прописки військовослужбовців, які прибували на нове місце служби, маючи прописку в іншому регіоні. Проходили роки, а ця тимчасова прописка зберігалася. Так сталося з кількома родинами, які були прописані не в житловому фонді, а в складі і дитячому садку. Питання відселення цих сімей вимагає окремого розгляду. Якщо не вдасться придбати квартири для них за кошти держбюджету, ми будемо намагатися знайти їм житло у військовому гуртожитку і таким чином вирішити їх житлові питання », - підкреслив Михайло Добкін.