Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ніщо так не важливо для людини, як збереження її середи існування. Віталій Алексейчук

Ніщо так не важливо для людини, як збереження її середи існування. Віталій Алексейчук

Під час урочистого засідання з нагоди 80-річчя заснування УкрНДІЛГА заступник голови ХОДА Віталій Алексейчук передав щирі слова вітання губернатора Харківської області Михайла Добкіна колективу цього наукового закладу. «Я щиро вклоняюсь перед вами, перед тим, що ви робите і як зберігаєте природу. Ніщо так не важливо для людини, як збереження її середи існування. Кожен з нас хоча б раз в житті відпочивав в лісі. Саме в лісі всі ми відновлюємо своє здоров’я, - сказав Віталій Володимирович.

- Особливої вдячності заслуговують дії всіх працівників, чиїми зусиллями цього складного спекотного літа були попередженні великі лісові пожежі на Харківщині. Міцного здоров’я, щастя, благополуччя, процвітання вам і вашим родинам. Бережіть природу, вирощуйте ліси, насаджуйте їх. А ми будемо робити все, щоб допомогти вам виконати завдання, які стоять перед вами. Щоб на нашій землі квітли квіти і гомоніли ліси».

Кращим працівникам інституту заступник голови ХОДА вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації та обласної ради.