Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін відвідав сільськогосподарське підприємство «Родина» у Дворічанському районі

Михайло Добкін відвідав сільськогосподарське підприємство «Родина» у Дворічанському районі

У ході робочої поїздки в Дворічанський район голова ХОДА Михайло Добкін ознайомився з ходом робіт приватного сільгосппідприємства «Родина», яке є одним з найуспішніших в Харківській області. Підприємство займається, як рослинництвом, так і тваринництвом, використовуючи при цьому сучасні методи роботи. 

Як зазначив глава області, виробництво молока за сучасними технологіями дозволяє отримати більш якісний продукт, який можна використовувати для будь-якої переробки.

«Я тут побачив цикл виробництва молока, від початку і до кінця. При цьому молоко не стикається з активним середовищем, воно повністю ізольовано. Таким чином, ми отримуємо можливість зробити молоко більш якісним, більш чистим», - підкреслив Михайло Добкін.

Зокрема він зазначив, що молоко такої якості необхідне для виробництва продукції молочної кухні для грудних дітей.

Довідка:

Приватне сільськогосподарське підприємство «Батьківщина» створено в 2000 році шляхом реорганізації колективного сільськогосподарського підприємства «Родина». Площа сільськогосподарських угідь більше 3 200 га. На підприємстві працює 157 осіб. В останні роки на підприємстві працює система інтенсифікації галузі молочного виробництва. Завдяки цьому зросли надої з кожної корови. Зокрема в день здають 20 тонн молока.

За період 2007 - 2009 років на розвиток підприємства освоєно капітальних інвестицій на більш ніж 12,5 млн.грн. 

Теги