Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харків знайшов рішення деяких проблем, пов'язаних з подальшою експлуатацією об'єктів Євро-2012. Михайло Добкін

Харків знайшов рішення деяких проблем, пов'язаних з подальшою експлуатацією об'єктів Євро-2012. Михайло Добкін

Як зазначив сьогодні в ефірі програми «Час влади» на телеканалі «ОТБ» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, разом з позитивними моментами, пов'язаними з будівництвом нових об'єктів інфраструктури при підготовці до Євро-2012, з'являються ризики їх подальшої експлуатації, але в Харкові вже знайшли шляхи вирішення деяких з подібних проблем.

«Зокрема, мова йде про другий термінал аеропорту. Існуючий термінал повністю покриває потреби міста Харкова, але недостатній для прийняття гостей під час чемпіонату Європи, тому що його пропускна здатність не відповідає вимогам УЄФА. Тому потрібен ще один такий же термінал, але будувати його немає ні можливості, ні сенсу. Тому буде збудовано тимчасовий термінал, який після завершення Євро-2012 стане функціонувати як виставковий центр і дозволить демонструвати всі досягнення вітчизняного авіапрому.

Крім того, Харків відмовився від марного будівництва готелів, які після Євро-2012 не будуть затребувані, підвищивши категоричність багатьох існуючих готелів, що дозволяє скоротити дефіцит 4-х і 5-зіркових номерів. З іншого боку, у нас будується саме ту кількість готелів, які в подальшому повністю закриє потребу Харкова у 5-зіркових номерах», - зазначив Михайло Добкін.