Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Відносини влади з профспілками області стали більш плідними. Сергій Чернов

Відносини влади з профспілками області стали більш плідними. Сергій Чернов

Як зазначив сьогодні голова Харківської обласної ради Сергій Чернов в ході зустрічі з представниками профспілкового активу Харківської області, відносини обласної влади з профспілками Харківської області за останній рік стали більш плідними. 

«Ми багато рішень приймали спільно з депутатським корпусом та галузевими профспілками, багато хто з вас брал участь у роботі постійних комісій та пленарних засідань. За останній рік ця робота стала носити постійний характер, тому я думаю, що завдяки таким спільним діям нам вдалося прийняти і реалізувати безліч правильних рішень.

На жаль, за останні п'ять років, ми багато часу і сил витратили не тільки на роботу, а й на з'ясування відносин. Тепер, з приходом нової влади, все кардинально змінилося. Зараз у нас паритетні відносини, конструктивна робота, взаємоповага. Приємно, що сьогодні у нас немає розбіжностей, хоча ми завжди принципово підходимо до розгляду кожного питання, ми завжди знаходимо спільну позицію і з цією позицією виходимо до людей. По-іншому я не уявляю організацію роботи влади.

Нам сьогодні потрібно сконцентруватися на пріоритетах, на які нас орієнтував Президент України Віктор Янукович. У нас, в Харківській області, є можливість все це реалізувати, і я впевнений, що з вашою допомогою ми це зробимо», - звернувся до присутніх голова Харківської облради.