Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін провів особистий прийом громадян у Борівському районі

Михайло Добкін провів особистий прийом громадян у Борівському районі

6 жовтня голова ХОДА Михайло Добкін у рамках робочої поїздки до Борівського району провів особистий прийом громадян, у ході якого місцеві жителі зверталися до голови області з найгострішими проблемами району.

Зокрема, перше звернення стосувалося лінії водопостачання, яку необхідно передати на баланс місцевої сільської ради, щоб він зміг її утримувати. Михайло Добкін взяв це питання на особистий контроль і відзначив, що проблема буде вирішена при першій же нагоді.

Також в ході прийому до голови області звернулася директор Первомайського будинку культури, який потребує термінового ремонту. Будівля була зведена в 1966 році і вміщує в собі не тільки актовий зал зі сценою, але і 2 кімнати для гурткових робіт і сільську бібліотеку. На даний момент в будові протікає покрівля, через що руйнуються приміщення. Михайло Добкін доручив зайнятися цим питанням своєму заступнику Євгену Савіну і підкреслив, що в 2011 році з обласного бюджету буде обов'язково виділено фінансування на ремонт.

Третє звернення стосувалося питань освіти. До голови ХОДА звернулася директор Борівської гімназії, яка просила вирішити проблему з нестачею спортивних залів. На даний момент в будівлі є один спортзал, але він не покриває потреби, оскільки в селищі Борова немає спортивних комплексів. Як зазначив Михайло Добкін, найближчим часом буде розглянута можливість як створення прибудови до школи, в якій можна розмістити спортзал, так і будівництво окремого спортивного комплексу. За його словами, спорудження окремого будинку буде більш доцільним, оскільки вимагає менших коштів і зможе задовольнити потребу в спортивних площах усіх жителів селища.