Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Роботи з відновлення окружної дороги будуть завершені до 25 жовтня поточного року. Валентин Дулуб

Роботи з відновлення окружної дороги будуть завершені до 25 жовтня поточного року. Валентин Дулуб

На сьогоднішній день укладено 13 км завершуючого шару асфальтобетону на харківській окружній дорозі. Всі роботи ведуться за встановленим графіком, згідно з яким дорога буде готова до 25 жовтня поточного року. Про це в ході програми «Ранковий Ексклюзив» на обласному радіо повідомив заступник голови ХОДА Валентин Дулуб.

«Ми склали графік проведення ремонтних робіт на окружній дорозі таким чином, щоб він був максимально прийнятний, як для будівельників, так і для водіїв.

Всі водії були проінформовані через ЗМІ про ремонтні роботи і тимчасовому перекриття дороги. Також на цій ділянці, працівниками ДАІ були встановлені покажчики для об'їзду у зв'язку з ремонтними роботами », - підкреслив Валентин Дулуб.

За словами заступника керівника області, всі роботи по відновленню окружної дороги будуть завершені в раніше встановлений термін.

«Хочу нагадати, що об'єкт окружної дороги, є об'єктом підготовки міста та області до Euro 2012. Я думаю, що це буде чудовий подарунок, як харків'янам, так і України в цілому», - сказав Валентин Дулуб.
 

Теги