Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Буде створена чітка правова база, яка дасть можливість унеможливити повторення ситуації безладу в системі державної влади. Василь Тацій

Буде створена чітка правова база, яка дасть можливість унеможливити повторення ситуації безладу в системі державної влади. Василь Тацій

Минула влада розбалансувала ситуацію в державі, що призвело до об’єктивних причин в правовому безладі. Саме тому Україна довгий час не була державою з чітко функціонуючим державним механізмом. Про це сьогодні в ході пресс – конференції зазначив ректор Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого, академік Національної академії наук України. Василь Тацій.  

«Від цієї ситуації страждали пересічні громадяни та ціла держава. Був припинений процес розвитку країни в галузі економіки та соціальної сфери. Сьогодні ми скорочуємо ті відставання, які залишила нам минула влада.

Головне в тому, що сьогодні об’єктивно змінюється правова ситуація в країні, яка не зважаючи на різні непередбачувані наслідки буде створена. Також буде створена чітка правова база, яка дасть можливість унеможливити повторення ситуації безладу в системі державної влади.

Я переконаний, що країна повернулася в конституційне русло і зробила рішучий крок до зміцнення в Україні європейських норм та цінностей», - підкреслив сьогодні під час прес - конференції ректор Національної юридичної академії ім. Ярослава Мудрого, президент Національної академії правових наук України Василь Тацій. 

Теги