Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Добкін взяв участь в урочистій церемонії введення в експлуатацію водопроводу в с.Лигівка Сахновщинського району

Михайло Добкін взяв участь в урочистій церемонії введення в експлуатацію водопроводу в с.Лигівка Сахновщинського району

Сьогодні в с.Ліговка (населення - 800 осіб) Сахновщинського району відбулася урочиста церемонія введення в експлуатацію водопроводу, будівництво якого було розпочато восени 2009 року. Участь в урочистому заході взяли голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін та голова Харківської облради Сергій Чернов. Михайло Добкін привітав селян з відкриттям водопроводу і зазначив, що зробить все можливе, щоб такі події відбувалися як можна частіше. «Крок за кроком нам з вами належить змінювати наше життя на краще, будувати нову країну, комфортну для проживання. Ми зобов'язані передати нашим дітям державу, якою вони будуть пишатися», - підкреслив голова ХОДА.

Сергій Чернов, звертаючись до жителів с.Лигівка, зазначив: «Загальна задача влади всіх рівнів - зробити все можливе, щоб такі моменти були нормою життя, а не святами: щоб сьогодні відкривали водопровід, завтра - газопровід, а потім бралися за відновлення сільських клубів тощо».

У ході урочистих заходів Михайло Добкін, Сергій Чернов та голова Сахновщинської районної адміністрації Володимир Болюк вручили Почесні грамоти обласної адміністрації, облради та районної адміністраціїї жителям Лигівки та Сахновщини в цілому, які зробили найбільш вагомий вклад у соціально-економічний розвиток району.