Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадим Ландсман привітав працівників освіти з професійним святом

Вадим Ландсман привітав працівників освіти з професійним святом

Сьогодні у Палаці студентів Національної юридичної академії ім. Я. Мудрого відбулися урочистості з нагоди Дня працівника освіти. Заступник голови ХОДА Вадим Ландсман, заступник голови облради Вікторія Казакова та в.о міського голови Геннадій Кернес привітали працівників освіти з професійним святом та вручили найкращим з них нагороди облдержадміністрації, обласної та міської рад, а також Міністерства освіти і науки України.

Звертаючись до присутніх, Вадим Ландсман зазначив: «Дорогі друзі, від імені голови Харківської облдержадміністрації Михайла Добкіна вітаю Вас з Днем працівника освіти! Для людей, які зібралися сьогодні у залі, ранг цього свята слідує відразу ж за Днем Перемоги. Кожне нове покоління проходить через ваші руки і серце. Від вас залежить толерантність у наших школах, будинках, суспільстві. Саме від вас залежить успішність і стабільність нашого суспільства».

«Багато років не збиралися разом педагоги міста та області. Прийшов час єдності. Ми - одна команда, і наш пріоритет - освіта. Ми разом вирішимо проблеми, які виникають, і коли все буде добре, я впевнений, що тоді ця зала не вмістить усіх, хто хоче бути педагогом», - підкреслив Геннадій Кернес, звертаючись до присутніх.