Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Наше основне завдання - створити відчуття свята та наведення порядку у своєму домі. Євген Савін

Наше основне завдання - створити відчуття свята та наведення порядку у своєму домі. Євген Савін

Сьогодні заступник голови ХОДА з питань внутрішньої політики та комунікацій Євген Савін взяв участь у суботнику в мікрорайоні «Північний-3» Салтівського житлового масиву. Цей мікрорайон закріплений за ним як за депутатом Харківської міської ради. Суботник проводився на майданчику біля школи № 165 (вул. Наталії Ужвій, 64). Сьогодні цей майданчик перетворилася. За ініціативою Євген Савіна вона була розчищена від сміття, на майданчику встановлені лавки для відпочинку, дитячі гойдалки, гірки, каруселі.

«Тут були старі конструкції дитячих майданчиків, ми ж вирішили все оновити, поставити новий дитячий майданчик і провести благоустрій території. Основне ж завдання - створити відчуття свята та наведення порядку у своєму домі. Зараз проводиться благоустрій всього міста, і Північна Салтівка, природно, не може стояти осторонь, тому що мешканці мікрорайону повинні відчувати себе комфортно і затишно», - зазначив Євген Савін.

За його словами, такий же суботник вже відбувся у мікрорайоні «Північний-5», а в майбутньому планується провести подібний захід в мікрорайоні «Північний-4».