Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харківській області склалася непроста ситуація з оплатою рахунків за електроенергію. Володимир Бабаєв

У Харківській області склалася непроста ситуація з оплатою рахунків за електроенергію. Володимир Бабаєв

У ході всеукраїнської селекторної наради під керівництвом першого віце-прем'єр-міністра України Андрія Клюєва перший заступник голови ХОДА Володимир Бабаєв відзначив, що останнім часом в області ускладнилася ситуація з оплатою електроенергії.

«Цього місяця ми перебуваємо у складній ситуації по оплаті електроенергії. По підприємствах робота йде, вчора Міністр Мінпромполітики обіцяв, що сьогодні один мільйон буде перерахований за ХАЗу, по заводу імені Малишева теж йде оплата, а от по підприємствах ЖКГ у нас проблема. Гірше за все справи на КП «ВТП «Вода». Я просив би керівника впритул зайнятися цим питанням», - сказав Володимир Бабаєв.

Також він підкреслив, що всім підприємствам необхідно готувати розрахунки з компенсації різниці в тарифах.

«Згідно з постановою № 864, за минулий рік і перший квартал 2010 року ми маємо можливість розрахуватися з різниці в тарифах. Готуйте терміново всі документи і направляйте до нас у комісію, щоб ми всі гроші могли провести. У той же час хочу звернути вашу увагу, що різницею в тарифах ми не покриваємо близько 50 мільйонів гривень, а це прямі борги наших тепловиків - ХТМ, теплових мереж Харківського району та ДРІТа. На цю суму пропорційно кожен повинен до опалювального сезону розрахуватися, хто скільки заборгував», - сказав Володимир Бабаєв.