Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ізюмський тепловозоремонтний завод отримає нового керівника

Ізюмський тепловозоремонтний завод отримає нового керівника

ІТРЗ потребує зміни керівництва, і вона буде здійснена, - заявив 23 вересня вході програми «Час влади» на обласному телебаченні голова ХОДА Михайло Добкін.

«Я думаю, що людина, яка повинна керувати цим підприємством більш ефективно, буде підібрана. Нинішній керівник чудово знає підприємство, і є сегмент робіт, який він може ідеально виконувати, тому, напевно, йому доведеться поступитися кріслом керівника, але він залишиться на заводі і буде приносити користь», - підкреслив голова області.

За його словами, нинішнє керівництво допустило низку серйозних помилок, однією з яких є нарощування заборгованості по заробітній платі перед співробітниками. При цьому портфель замовлень підприємства складає близько 60 мільйонів гривень.

Як підкреслив Михайло Добкін, на всіх державних підприємствах в Харківській області при необхідності буде змінено керівництво, якщо воно не справляється зі своїми обов'язками.

«На кожне підприємство державної форми власності ми будемо підбирати такого керівника, який зумів би максимальну користь отримувати з усіх тих заходів, які ми можемо сьогодні прийняти для досягнення економічного ефекту в окремо взятому підприємства, районі та області в цілому. Ніхто, хто б не керував державним підприємством, не буде вважати себе власником, він тільки найнятий менеджер.Так, від нього багато чого залежить, він відповідає за господарську діяльність, але якщо він буде приймати неефективні рішення, які будуть призводити до такої ж ситуації, як на заводі Малишева, на тому ж ІТРЗ, такі люди будуть шукати собі інше місце роботи», - сказав Михайло Добкін.