Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ізюмський тепловозоремонтний завод - найкращий серед усіх подібних підприємств в Україні. Михайло Добкін

Ізюмський тепловозоремонтний завод - найкращий серед усіх подібних підприємств в Україні. Михайло Добкін

«Треба говорити про ефективне використання існуючої на ІТРЗ ремонтної бази, а вона тут краща у порівнянні з іншими заводами.Тому потрібно не розпорошувати свої зусилля, а направити їх сюди, щоб запустити це підприємство. Це буде корисно всім - і «Укрзалізниці», і територіальній громаді, і державі в цілому», - підкреслив голова ХОДА Михайло Добкін під час брифінгу за підсумками робочої поїздки в Ізюмський район.

Також голова області відзначив, що в проблемах підприємства потрібно в першу чергу звинувачувати неефективний менеджмент.

«Якщо на підприємстві є проблеми, перш за все, винен керівник. Якщо сьогодні не виплачується поточна заробітна плата, при тому, що портфель замовлень вже понад 60 мільйонів гривень, значить, потрібно питати у тому числі і з керівників.

Згідно з нашим законодавством, коли приймається рішення про санацію, вже арбітражний керуючий веде справи на цьому підприємстві, і відповідно, потім приймається рішення, хто далі буде керувати. Справляється пан Сапожніков з поставленим завданням - значить, він залишиться. Якщо ж комітет кредиторів вирішить, що він неефективний на цій посаді, значить, він залишиться на заводі, але не керівником», - сказав Михайло Добкін.