Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Розпочалася робоча поїздка голови ХОДА Михайла Добкіна в Ізюмський район Харківської області

Розпочалася робоча поїздка голови ХОДА Михайла Добкіна в Ізюмський район Харківської області

На даний момент глава області оглядає виробничі цехи Ізюмського тепловозоремонтного заводу. З 2009 року на підприємстві спостерігаються негативні тенденції - завод зазнає значних збитків, заборгованість з виплати заробітної плати складає 6 млн. 251,4 тис грн. Сьогодні в програмі робочої поїздки голови Харківської облдержадміністрації запланований візит до ДП «Ізюмське Лісове Господарство», племінне сільськогосподарське підприємство ТОВ «Ізюмські кролики» та ДП ДАК «Хліб України» Ізюмський державний комбінат хлібних продуктів.  

Довідка:

Ізюмський тепловозоремонтний завод, заснований на базі колишніх Ізюмських головних майстерень Північно-донецької залізниці в 1915 році, є найбільшим в колишньому СРСР підприємством залізничного транспорту. Виробничі потужності заводу сконцентровані на території 33 га поблизу залізничної станції районного центру Харківської області - м. Ізюм - і розраховані на проведення капітального ремонту до 750 секцій тепловозів.

У складі підприємства є спеціалізовані виробництва: ливарне, ковальсько-пресове, механооброблююче, інструментальне, ремонтно-механічне та механоскладальне.