Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Без внутрішньої кооперації промислові підприємства не врятувати. Михайло Добкін

Без внутрішньої кооперації промислові підприємства не врятувати. Михайло Добкін

Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін в рамках традиційного спілкування з представниками місцевих та регіональних ЗМІ «Ранковий чай з губернатором» відповів на низку запитань журналістів.  Голова ХОДА поділився враженнями від етнофестивалю «Печенізьке поле», Слобожанського ярмарку та інших святкових заходів, присвячених до 245-річчя Харківської області.

У ході бесіди представники ЗМІ цікавилися роботою промислових підприємств. Михайло Добкін заявив: «Без внутрішньої кооперації нам зараз промислові підприємства не врятувати. Майбутнє цих підприємств тільки за внутрішніми замовленнями». 
Він відповів також на запитання з приводу сільського господарства, і відзначив, що в сільського господарства Харківщини серйозний потенціал. «Нам не можна стати сировинним придатком. Нам потрібна переробка», - підкреслив він. 
Також журналістами піднімалися питання інвестицій у розвиток і модернізацію комунальних підприємств життєзабезпечення міста та створення в Харкові туристичного центру, де основу склало б радянське минуле нашого міста.