Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Створення єдиного дозвільного центру позбавить чиновників можливості впливати на ухвалення рішення. Михайло Добкін

Створення єдиного дозвільного центру позбавить чиновників можливості впливати на ухвалення рішення. Михайло Добкін

«Створення єдиного дозвільного центру виключить контакт підприємців з чиновниками, які будуть позбавлені можливості впливати на позитивну або негативну відповідь. Можливість створення штучних перешкод буде значно знижена, якщо не повністю ліквідована. Крім того, людям буде набагато зручніше, тому що всі дозвільні документи можна буде отримати в одному місці, що дасть можливість економити час», - повідомив в ефірі програми обласного радіо «Зворотний зв'язок» голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін.

Він також зазначив, що місто Чугуїв і Чугуївський район невипадково були обрані для реалізації пілотного проекту «Зелений коридор»: «Місто і район відповідно до наших рейтингів посідають лідируючі позиції в області за всіма показниками. Це говорить про те, що робота в районі організована на досить високому рівні».

За словами Михайла Добкіна, про перші результати реалізації проекту можна буде говорити приблизно через півроку. «Накопичений досвід буде детально проаналізований, всі негативні моменти будуть прибрані, а позитивний освід буде поширений в області», - зазначив голова ХОДА.