Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Прийшов час повсякденної копіткої роботи, спрямованої на розширення економічної потужності нашого регіону і зростання добробуту його мешканців. Сергій Чернов

Прийшов час повсякденної копіткої роботи, спрямованої на розширення економічної потужності нашого регіону і зростання добробуту його мешканців. Сергій Чернов

У Харківській області зроблено все необхідне для становлення політичної стабільності в регіоні, що сприяє збільшенню інвестиційної привабливості Харківщини, - підкреслює голова Харківської обласної ради Сергій Чернов. За його словами, спільна робота Харківської обласної державної адміністрації та обласної ради вже приносить свої плоди.

«Ні для кого не секрет, що Харківщина є одним з найбільш розвинених і перспективних з точки зору здійснення інвестиційних можливостей регіонів України. Ми розуміємо, що основною умовою для розвитку економіки та реалізації стратегічних довгострокових планів і приходу інвесторів є політична стабільність, і хочу підкреслити, що в Харківському регіоні питання політичної стабільності вирішені повністю. Інвестори повинні розуміти, що влада єдина і робить все, щоб їм було тут комфортно», - підкреслив Сергій Чернов в ході офіційного прийому голови ХОДА Михайла Добкіна на честь делегацій регіонів-партнерів та почесних гостей, прибулих на Міжнародний економічний форум «Інновації. Інвестиції. Харківські ініціативи».

Також він зазначив, що прикладом спільної роботи обласної адміністрації та обласної ради є прийняття депутатами основ стійкого розвитку Харківщини, які були розроблені фахівцями ХОДА та вченими.

«Ми говоримо так, що прийшов час повсякденної копіткої роботи, спрямованої на розширення економічної потужності нашого регіону, зростання добробуту його жителів. Для реалізації цих цілей ми докладемо всіх зусиль, і запрошуємо всіх вас до співпраці», - сказав Сергій Чернов.