Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На ремонт і реконструкцію доріг Харківської області в 2010 році буде витрачено більше 800 мільйонів гривень

На ремонт і реконструкцію доріг Харківської області в 2010 році буде витрачено більше 800 мільйонів гривень

У Харківській області тривають роботи з підготовки регіону до Євро-2012. На даний момент особлива увага приділяється об'єктам інфраструктури міста та області, зокрема, ремонту та реконструкції доріг. Як зазначив у ході брифінгу 15 вересня голова ХОДА Михайло Добкін, на роботи з приведення в порядок доріг у 2010 році буде витрачено більше 800 мільйонів гривень, з яких 370 мільйонів буде освоєно областю, а 450 - містом Харковом.

«Мені дуже приємно відзначити, що в цьому році в Харківській області на ремонт і реконструкцію доріг буде освоєно до листопада понад 800 мільйонів гривень. Ніколи таких грошей на дороги не виділялося. Коли я в перший рік своєї роботи на посаді Харківського міського голови подивився бюджет міста Харкова на ремонт, реконструкцію та утримання міських доріг, ця сума дорівнювала 24 мільйонам гривень на весь Харків, з яких приблизно 8 мільйонів йшло на утримання доріг - на прибирання від снігу, від піску навесні. Сьогодні 370 мільйонів гривень освоюється на дорогах області - це в першу чергу кільцева дорога навколо Харкова, ті гроші, які ми могли виділити з обласного бюджету. І порядку 450 мільйонів освоюється на дороги міста Харкова», - сказав Михайло Добкін.

Також він повідомив, що найближчим часом буде поповнений парк міського транспорту Харкова.

«300 одиниць техніки найближчими днями почне заїжджати на дороги Харкова для перевезення пасажирів - 150 нових автобусів вітчизняного виробництва і 150 нових тролейбусів», - розповів голова області.