Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Щодня цікавлюся у правоохоронців, як розслідується справа зниклого журналіста. Михайло Добкін

Щодня цікавлюся у правоохоронців, як розслідується справа зниклого журналіста. Михайло Добкін

Голова Харківської ОДА Михайло Добкін тримає під особистим контролем справу про зникнення засновника і головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва. Як повідомив харківський губернатор в ексклюзивному коментарі ІМК, він щодня телефонує до правоохоронців з тим, аби дізнатися останні новини про хід розслідування справи.  

"Я взяв цю справу під особистий контроль, дав доручення правоохоронним органам якомога швидше і ретельніше розслідувати всі обставини зникнення журналіста. Щодня я телефоную правоохоронцям та цікавлюся, які є нові дані та як проходить слідство. Цією справою займаються високопрофесійні керівники силових відомств, і розкриття цієї справи їм можна доручити. Але, в той же час, мій особистий контроль, як голови Харківської ОДА, буде здійснюватися до того моменту, поки ситуація не отримає кінцевого роз'яснення", - сказав Михайло Добкін.

Довідково

Сьогодні в МВС повідомили, що у справі харківського журналіста вже нараховується 13 томів, загалом було опитано 500 осіб. Наразі слідством опрацьовується 8-10 версій зникнення - від "побутової" до професійної діяльності.